Thursday, March 15, 2007

Trece – Seis

Voetbal is in deze contreien een erg serieuze sport. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist een partijtje voetbal bijdraagt aan de verbroedering tussen studenten en docenten. En dat er achteraf een happy hour is, met liter flessen bier, maakt het alleen maar beter.

Tja, 13 – 6. Niet een uitslag om heel trots op te zijn ☺. Maar het was wel erg leuk en redelijk vermoeiend om te doen. Al met al hebben we twee keer 45 minuten gespeeld en het was gewoon warm, zeg maar heet. De docenten waren (aangevuld met wat lokaal talent) toch beter op elkaar ingespeeld dan een zooitje studenten dat elkaar pas net en bovendien de regels niet kent. De geringe voetbal ervaring (mijzelf incluis.) is ook niet perse een pluspunt.
Maar des al niet te min ging het toch vrij aardig. Zeker voor herhaling vatbaar. Er waren een paar leuke acties bij (waaronder een eigen goal door mijzelf ;-)) En er was ook een Canadees (Peter, gaat hier echter door het leven onder de naam Pedro) die met zijn acties de bijnaam de Locomotief kreeg. Hij kwam vaak vanuit het niets in volle vaart opzetten om vervolgens de bal in een (niet altijd) gunstige richting te laten verdwijnen.

Leuk was ook dat de eigenaar van de Talenschool in de tweede helft met ons team mee kwam doen. Hoewel hij conditioneel misschien wat beter kon, was hij voetbaltechnisch een goede aanvulling.

Groeps foto met de spelers van beide teams:Ben benieuwd hoe het morgen zal gaan, ik heb weinig gelopen de afgelopen twee maanden, dus dat beloofd wat spierpijn. Verder nog een beetje rode kop gekregen, dus maar beter wat uit de zon blijven komende tijd...

For the record het studenten team:
Keeper: Bas, Falco, ... (per tour beurt)
Micheal, Daan, Falco, Pedro, Alfred, Teuntje, de Schuiver, Johnny, Carlos (2e helft)

Groeten,
Alfred

3 comments:

Anonymous said...

Hi Alfred,

It is hard to follow you, guy, but I am trying. :-)
Please insert more pictures (Remember, Anubhav always said, a picture tells more, than tousands of words.) :-) for your international contacts.
Ok, just kidding. I am glad to see that you are still in one piece. :-)

I wish you a lot of fun overthere

Zsuzsanna

Fredo said...

Hi Zsuzsanna,

I am working on a site with more pictures. I'll you know more.

Adios,
Alfred

Unknown said...

kate spade outlet
louboutin shoes
ray ban glasses
polo ralph lauren
nfl jerseys wholesale
ray ban sunglasses discount
hollister uk
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
mlb jerseys
ZHI20161124