Monday, March 12, 2007

De eerste les

De eerste dag. Ik had de wekker om 6 uur gezet. Om zeven uur eten en dan ruim op tijd naar het schooltje toe. Het schooltje is erg dichtbij, ca. 2 minuten lopen vanaf het gastgezin, dus dat is makkelijk.

Nog ruim voordat de wekker afging werd ik al wakker. Dat is het “voordeel” van jetlag. (tenminste als je in westelijke richting gaat). Eerst ff lekker koud* afdouchen zodat je zeker weet dat je wakker bent ;-). Daarna ontbijten. Om zeven uur stond ik klaar. Ik was ruim de eerste. Ze vroegen al waarom ik zo vroeg was? Tja, dat hadden ze dus zelf aangegeven; eten om 7 uur, 1 uur en weer 7 uur.

De communicatie met het gast gezin gaat deels in gebrekkig Spaans en deels in gebrekkig Engels. Mijn Spaans is nog echt niet wat het moet zijn, maar daar heb ik dan ook nog een aantal weken voor. Na verloop van tijd belooft het beter te gaan, al naar gelang de lessen volgen.

Na het ontbijt even tandenpoetsen en toen naar school. Het was er best druk. Ik werd ingeschreven en kreeg na een tijdje een lerares toegewezen; Sandra.De school had een open binnenplaats waaraan een stuk of 20 kleine half open hokjes lagen. In elk van de hokjes stonden twee stoelen en een tafel. We gingen in een van die hokjes zitten en de privé-les kon van start gaan.

Het was best intensief en ik was blij dat we af en toe pauze kregen. Omdat het mijn verjaardag was heb ik geen huiswerk gekregen. Maar vanaf morgen gaan we er stevig tegen aan.

Al met al lijkt het me een leuke school met goede leraren en leuke leerlingen.

Naast de eerste les spaans heb ik vandaag ook maar gelijk een eerste les Salsa genomen! Erg leuk. Dit was een gratis proefles maar misschien ga ik dit ook wel volgen. Het is maar hoever je wilt gaan...

Goed we gaan zo eten dus volgende keer meer...

* volgens Maudi moet het ook mogelijk zijn om warm te douchen, mits je de linker (izquierda) knop opendraait. Net alsof ik dat niet geprobeerd heb? Morgen een nieuwe poging. ☺

3 comments:

Anonymous said...

[url=http://tinyurl.com/getvpn][b]Click here to get VPN service![/b][/url]

[b]Anonymous surfing[/b]
Using our service you'll be fully anonymous in the Internet. Hide your IP address, and nobody will know that strange visitor from Germany ( Great Britain, Estonia and so ), is you.

[b]Full access to network[/b]
You can use any services, access any sites and use any software with us. BitTorrent, Skype, Facebook, MySpace, Twitter, Pocker .. we have no restrictions.

[b]Traffic protection[/b]
Don't worry, from this moment all you data will be protected using 256 bit Blowfish encryption algorithm. Nobody can access your internet data.

[b]Wide variety of countries[/b]
You can choose one of over twenty high speed servers located in different parts of the world, from South America coast to islands in Indian Ocean.

Related keywords:
anonymous surfing review
proxy server vpn
anonymous secure surfing
proxy vpn
anonymous vpn free
internet explorer vpn
vpn dial up
ssl vpn
Traffic protection
anonymous surfing freeware
anonymous surfing software
vtunnel
anonymous surfing vpn
best anonymous browser
surf the web anonymous
best anonymous surfing
anonymizer anonymous surfing review
firefox anonymous surfing
Virtual Private Networks
Free Vpn Client Software
anonymous surfing software
[url=http://dasbmw.ru] anonymous surfing software[/url]
[url=http://seobraincenter.ru] anonymous proxy[/url]
[url=http://carlwebster.com/members/Alexander-Pwnz.aspx]Buy Cheap Zoloft[/url]

Unknown said...

louis vuitton pas cher
chaussure louboutin pas cher
louboutin pas cher
chaussure louboutin
jordan femmes pas cher
nike air force
ed hardy clothing
ed hardy uk
polo ralph lauren
polo ralph lauren pas cher
zhi20161123

Unknown said...

gucci outlet
christian louboutin shoes
michael kors
michael kors handbags
michael kors handbags
polo ralph lauren uk
ralph lauren outlet
prada outlet
cheap uggs
ray ban sunglasses
201612.29wengdongdong