Saturday, March 10, 2007

Hollywood. Los Angeles, CA.

Na twee goede vluchten en een overstap in Washington, ben ik aangekomen in Los Angeles. De reis is voor een groot deel langs me heen gegaan omdat ik best veel geslapen heb. Tijdens het eerste deel van de vlucht was het vliegtuig redelijk leeg en had ik een rij voor mezelf. De tweede vlucht, van Washington naar LAX was helemaal vol. Ik had een stoel ergens in het midden van een rij dus het was niet makkelijk om op te staan en even de beentjes te strekken. Dit heb ik tijdens de 4,5 uur durende vlucht dan ook niet gedaan. Maar het was niet vervelend omdat ik toch de meeste tijd van de kaart was.

Goed. Nu dus in LA. Hollywood Boulevard. Vibe Hotel. Op zicht een leuk hoteltje. Wat de doorslag gaf was het tollfree reserveeringsnummer (handig als je geen Amerikaans kleingeld hebt en op Washington airport bij de payphones staat.) en de feature van WiFi op de kamer. (die overigens wisslend werkt)
Morgen ff kijken of we een camera kunnen scoren. En een extra accu voor mijn powerbook. Als er nog tijd over is misschien nog wat rondkijken. De vlucht naar GUA vertrekt om 22:55. Het schijnt dat ook de zomertijd hier ingaat? Dus daar moet je dan wel rekening mee houden ;-) Op naar Guatemala dus ....

Wel trusten,
Alfred